productshot_anti_rub.jpg 

Net voor de inspanning voldoende zalf aanbrengen op de lichaamsdelen welke onderhevig zijn aan wrijving een irritatie.

ANTI-RUB CREAM -  is een 100% natuurlijke zalf op basis van plantenextracten met helende werking. Beschermt de huid tegen wrijving, droogte en irritatie op gevoelige plaatsen van het lichaam zoals zitvlak, dijen, bovenlichaam, hoofd en voeten. Vooral geschikt voor bescherming van de huid tegen agressieve effecten van wrijving zoals schuren van kledij, schoenen, bokshandschoenen,… Dermatologisch getest!

 productshot_pre_post.jpg

Te gebruiken als massageondersteuning voor of na de inspanning. Na de massage kan de olie met water en doek verwijderd worden.

 PRE/POST OIL GEL -  is een hoogtechnologische massageolie om de originele functie van massagedoeleinden te ondersteunen. De juiste keuze van etherische oliën stimuleren en regenereren het lichaam zowel voor als na de inspanning. De olie houdt de huid langdurig vettig zodat de massage optimaal kan verlopen. Na de massage is de olie makkelijk te verwijderen met water en doek. Dus geen ongemakkelijke toestanden om te wassen met zeep.

 

productshot_warming_F.jpg

 heat up your body

Circa 5 minuten voor het sporten op de gewenste lichaamsdelen aanbrengen en inmasseren, tot het volledig door de huid is opgenomen. Te gebruiken indoor en outdoor bij temperaturen boven de 10°C en vochtige weersomstandigheden.

 fire up your body

Circa 5 minuten voor het sporten op de gewenste lichaamsdelen aanbrengen en inmasseren, tot het volledig door de huid is opgenomen. Te gebruiken outdoor bij temperaturen onder de 10°C en barre weersomstandigheden. 

 WARMING CREAM – heat up your body verwarmt, versterkt en stimuleert het lichaam op een duurzame en intensieve wijze. De geavanceerde mengeling van natuurlijke extracten in combinatie met de Liquid Patch laat het lichaam aangenaam warm voelen door middel van een zelfdenkend verwarmingssysteem. Dit intelligent systeem zorgt ervoor dat de warmte doordringt in de onderliggende weefsels zodat het lichaam in optimale conditie verkeert bij start van en gedurende de inspanning.

  

WARMING CREAM – fire up your body verwarmt, versterkt en stimuleert het lichaam op een duurzame en intensieve wijze. De geavanceerde mengeling van natuurlijke extracten in combinatie met de Liquid Patch laat het lichaam aangenaam warm voelen door middel van een zelfdenkend verwarmingssysteem. Dit intelligent systeem zorgt ervoor dat de warmte doordringt in de onderliggende weefsels zodat het lichaam in optimale conditie verkeert bij start van en gedurende de inspanning.

 

Indien u producten van de Performance Series met de Care Series combineert altijd eerst de Performance Series producten aanbrengen en daarbovenop de Care Series producten. 

 

Bestel hier!

Bestelbutton.jpg

 

 
Powered by ErgoDek, voor mens & arbeid