productshot_power.jpg

Product op de gewenste lichaamsdelen aanbrengen en inmasseren, tot het volledig door de huid is opgenomen.

  • Training: 20 minuten voor het sporten.
  • Rust: elke morgen

AMINO POWER - verhoogt de toename van kracht en energie door een betere beschikbaarheid van zuurstof en voedingsstoffen. Hierdoor neemt het prestatievermogen toe.

 Gebaseerd op aminozuur ARGININE

Arginine wordt gebruikt om stikstofmonoxide (NO) aan te maken in het lichaam. NO verwijdt de bloedvaten waardoor een verhoogde bloedtoevoer naar de spieren tot stand wordt gebracht. Deze verhoogde bloedtoevoer, drager van zuurstof en voedingsstoffen, zorgt voor versterking van de spierkracht, de energievoorraad en het immuunsysteem. Het vaatverwijdende effect van arginine vermindert tevens ook de belasting van het hart waardoor de cardiovasculaire prestatie toeneemt.

productshot_endurance.jpg  

Product op de gewenste lichaamsdelen aanbrengen en inmasseren, tot het volledig door de huid is opgenomen.

  • Training: 20 minuten voor het sporten.
  • Rust: elke morgen

AMINO ENDURANCE -  verhoogt het uithoudings-vermogen en de belastbaarheid van het lichaam. Bovendien worden afvalstoffen, die bij het sporten ontstaan, zoals lactaat en ammoniak, sneller afgebroken.

 Gebaseerd op aminozuur TAURINE

Taurine bezit antioxidant eigenschappen, werkt cel beschermend en reduceert op zeer doeltreffende wijze lactaat ophopingen. Hierdoor neemt het uithoudingsvermogen van het lichaam toe en verhoogt de hart- en ademhalingscapaciteit. Verder vergroot taurine het spiercelvolume waardoor een grotere spier proteïne synthese tot stand wordt gebracht. Ook speelt taurine een belangrijke rol tijdens het omzettingsproces van glycogeen in glucose, de belangrijkste brandstof voor de spieren.

 

productshot_recovery.jpg 

Product op de gewenste lichaamsdelen aanbrengen en inmasseren, tot het volledig door de huid is opgenomen.

  • Training: na het sporten (na het douchen).
  • Rust: voor slapengaan

AMINO RECOVERY - Verfrist het lichaam na het sporten en zorgt voor een optimale afkoeling en regeneratie. Kalmeert, ontspant en geeft nieuwe energie aan het lichaam.

 Gebaseerd op aminozuur GLUTAMINE

Glutamine is het meest aanwezige aminozuur in de spiercellen. Tijdens training en het leveren van fysieke arbeid zullen de intramusculaire glutamine voorraden dalen waardoor het spiercelvolume daalt en spierafbraak optreedt. Glutamine is in staat de glycogeen opslag te verhogen en spiercellen te hydrateren. Hierdoor verhoogt de proteïne synthese en het energie metabolisme welke op hun beurt weer bijdragen tot verbetering van het regeneratieproces. Glutamine suppletie speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van herstel, het vergrootten van spiercelvolume en het voorkomen van spierafbraak.

Ook geschikt voor iedereen die wil herstellen na een dag van lichamelijke arbeid of staand werk ter voorkoming van spierpijn of krampen. 

Combineer Amino Power en Amino Endurance voor een mix van kracht- en uithoudingssporten. Meng beide producten in de hand alvorens aan te brengen op het lichaam. 

Bestel hier!

Bestelbutton.jpg

 

 
Powered by ErgoDek, voor mens & arbeid