Avontuurlijk, speels en laagdrempelig

Bij Group training wordt de route, intensiteit en inhoud aangepast aan het niveau van de groep. Zowel de geoefende mountainbiker, maar ook de deelnemer die zelden fietst moet een zeer plezierige mountainbike dag beleven. Alles is mogelijk want we stemmen het programma af op de wensen van de groep. Een intensieve clinic of een langere tocht behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Personal training behoort tot de mogelijkheden. Samen kijken we naar wat JIJ nodig hebt om je bike skills te verbeteren. Dit kan bike techniek zijn, maar ook het overwinnen van angst om bijvoorbeeld af te dalen, snelheids- schakel en bochtentechniek zijn allemaal zaken waaraan we kunnen schaven.  

Locatie

De locatie is vrij te kiezen door de opdrachtgever. Wij willen uiteraard graag ruim van te voren weten welke locatie is gekozen om te kijken welke mountainbike mogelijkheden er in de regio zijn.

Het biedt ons de mogelijkheid om een aantrekkelijk programma samen te stellen.

Deelname is op eigen risico en het dragen van een helm (een eventuele leenhelm is beschikbaar) en handschoenen is verplicht. Je maakt gebruik van je eigen Mountainbike, of huurt er een via BikeS&Business.

 Aanmelden is heel eenvoudig, klik hiernaast op Boeken en GO!!!

Prijzen en Inhoud.

Prijzen en inhoud zijn altijd per persoon en per les (€ 27,50) en zijn inclusief:

  • Persoonlijke doelstellingen bepalen.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Minimaal 4x training op locatie.
  • Bidon.

Voor alle trainingen geldt dat een afname van 4 lessen het minimum is.

Voor specifieke doeleinden zullen we een specifiek programma samenstellen waarbij we in gezamenlijk overleg een prijs vaststellen.

Neem hiervoor contact met me op!

 
Powered by ErgoDek, voor mens & arbeid