Reizen

Reizen spreekt tot de verbeelding van de meeste mensen.

Andere landen zien, andere mensen spreken en toch hebben we bij BikeS&Business dezelfde passie - waar we ook zijn - BIKEN!

 We hebben in de Harz een unieke locatie van waaruit we lekkere ritten gaan maken. We hebben een gids mee die ons de mooiste locaties laat zien. Rechtstreeks vanaf ons onderkomen, een oud Jugendheim, wat liefdevol is verbouwd tot een geweldig pension. De pension eigenaren zullen er alles aan doen het ons naar de zin te maken. 

De geweldige Mountainbikeroutes beginnen aan de overkant van de straat en strekken zich tot meer dan 300 kilometer in de omgeving uit. GEEN PANIEK, we zullen ze niet alle 300 kilometer rijden in het weekend. Tochten die we maken "beperken" zich van 40km tot 80+km, uiteraard aangepast aan het niveau van de deelnemers. Graag verwelkomen we jullie in De Harz.        

Want ook daar geldt: 'keep on track'!

Inbegrepen:

  • Overnachtingen.
  • Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner).
  • Gids op vrijdag en zaterdag.
  • Bidon.

De mogelijkheid om op zondagochtend nog zelfstandig te gaan biken is uiteraard aanwezig. Dit is op eigen risico en valt buiten dit arrangement.

Niet inbegrepen is de reis van en naar De Harz, drankjes aan de bar, sportdrank en sportrepen voor onderweg (iedereen heeft hieromtrent vaak zijn eigen voorkeur).

Kosten:

Voor het gehele weekend betaald u € 475,00 pp.                                                                     Indien u ter plekke een fiets (inclusief helm) wilt huren is dit mogelijk voor € 22,50 pp.

 

 
Powered by ErgoDek, voor mens & arbeid